Udbud af resttider til foreninger på udendørs anlæg

  • Resttid til udendørs aktiviteter
På Kløvermarkens Idrætsanlæg, Holmens Idrætsanlæg og Sundby Idrætspark lægges resttider i udbud på græs- og kunstgræsbanerne.

Som følge af en del aflysninger fra forbund til kampafvikling er situationen den, at flere baner vil være til rådighed for foreninger på udendørs anlæg på Christianshavn og Amager. De resttider som udbydes, vil være i perioden april 2021 frem til udgangen af oktober 2021.

Resttiderne kan søges på Foreningsportalen.

OBS! Hav øje for om tiden er til rådighed

Vi beder jer under ansøgningen være opmærksomme på, om de ansøgte tider er til rådighed i hele perioden eller om enkelte dage i en serie bookinger heller ikke er til rådighed.
Under ansøgningsprocessen er det angivet i procent, hvor stor en del af bookinger i perioden, som er til rådighed.

Bemærk at størstedelen af tider på hverdage i tidsrummet 16.00-19.00 er optaget. Derfor kan udbudet af resttiderne være meget begrænset.
Udbudet af resttider kan løbende ændres, hvis foreninger aflyser tider.

Først-til-mølle

Resttiderne udbydes efter først-til-mølleprincippet. Den forening, som først søger tiden, får tiden tildelt. Vi behandler ansøgninger, som vi modtager dem.
Vi modtager desværre ikke notifikationer fra systemet, når I har ansøgt. Skulle I derfor have en ansøgning med kort varsel, bedes I give Kultur S Idræt besked på kultursidraet@kk.dk.