Indendørs faciliteter er lukkede frem til og med 7. februar 2021

  • Nedlukning af idrætshuse
Alle Københavns Kommunes indendørs idrætsanlæg og sportsbaner er lukkede og kan ikke benyttes. Dette gælder til og med den 7. februar 2021

Yderligere stramninger til 7. februar

Det stigende smittetal betyder yderligere skærpede restriktioner. 
Alle kommunale faciliteter og øvrige indendørsarealer, hvor der udøves idræts-, forenings- aftenskole- og fritidsaktiviteter, holdes lukket for offentligheden frem til og med den 7. februar 2021. 
Det betyder, at der er lukket for alle Københavns Kommunes idrætshaller, svømmehaller, træningscentre, foreningslokaler, skolehaller og sale mv. 

Alle andre kulturinstitutionerne lukker også for offentligheden fra onsdag den 9. december og til og med den 7. februar 2021.
Det betyder, at der lukkes for teatre, koncertsale, spillesteder, museer, kunsthaller, kulturhuse, biografer, aftenskoler, biblioteker, daghøjskoler, samt musik- og kulturskoler.
Til og med den 7. februar 2021 gælder der en nedlukning for alle indendørs aktiviteter. Også for børn og unge.

Indendørs idrætsanlæg og sportsbaner

Alle Københavns Kommunes indendørs idrætsanlæg og sportsbaner er lukkede og kan ikke benyttes. Lukningen gælder til og med den 7. februar 2021.

Der er kun udendørs aktiviteter tilbage

Det betyder, at det fra på den 9. december kun er muligt at gennemføre aktiviteter udendørs, og det gælder både i foreninger og som privatperson.
Man skal også være opmærksom på, at det ikke længere vil være muligt at benytte hverken omklædningsrum, badefaciliteter, depotrum eller toiletter i forbindelse med de kommunale anlæg og baner. 
Yderligere vil lyset på de udendørs baner blive slukket klokken 20.00