Arrangementer og booking i Ørestad Skøjtehal

  • Arrangementer og Booking i Ørestad Skøjtehal
Her kan du få mere information om priser for entre og skøjteleje samt booking af lokaler og arrangementer i Ørestad Skøjtehal.

Ørestad Skøjtehal kan bookes til forskellige formål og arrangementer. Herunder kan du læse om de forskellige arrangementer, der er mulige at afholde i Ørestad Skøjtehal.

Booking og leje af isarenaen

Booking af skøjteringen i privat regi er er meget begrænset. Ørestad Skøjtehal bruges rigtig meget af de hjemmehørende foreninger til træning, stævner og kamp. Det efterlader ikke meget tid til private arrangementer på isen.

Ønsker du at booke isen til et privat arrangement er dine chancer for at få tid derfor størst i tidsrummet 10.00-14.00 på hverdage.

Skøjteløb for skoler og institutioner

Skøjteløb i Ørestad Skøjtehal for skoleklasser, institutioner, fritidshjem mm. kan aftales med skøjteudlejningen.
Kontakt  booking@copenhagenfalcons.dk hør nærmere om muligheden for at komme på is.

Vi anbefaler, at I reserverer tid 14 dage i forvejen, så der er mulighed for at sikre betjening, udstyr og plads til jer alle.

Børnefødselsdage og selskaber med skøjteløb

Børnefødselsdage og andre selskaber med skøjteløb kan afholdes i forbindelse med åbningstiden for offentlig skøjteløb.

søndage kan Store Fælled Multirum lejes i tidsrummet kl. 12.00-18.00 til børnefødselsdage og selskaber. Søndagsarrangementerne arrangeres af skøjteudlejningen - kontakt booking@copenhagenfalcons.dk for mere information.

Det er tilladt at medbringe egne forplejninger til børnefødselsdage, møder og selskaber.

Booking af lokalet koster 200,00 kr./time. Booking og betaling foregår igennem Copenhagen Falcons på booking@copenhagenfalcons.dk.

Ved booking af Store Fælled Multirum er der er adgang til service (tallerkener, bestik, gals og kopper) i Ørestad Skøjtehal. Anvender du stedets service vaskes dette op ved bookingens ophør.

OBS: Lørdag er der ikke åbent for offentligt skøjteløb, og derfor ingen adgang til isen.

Møder, events og andre arrangementer i Ørestad Skøjtehal

www.bookbyen.dk kan du få overblik over og booke og leje byens baner, haller, sale og lokaler.  

Første gang du skal booke på bookbyen.dk, skal du oprette dig som ny bruger. Her skal du angive et brugernavn, navn, e-mail og en selvvalgt adgangskode.  

Når du har gennemført en booking, modtager du dit bookingbevis på mail. På ”Min side” kan du se dine bookinger.  

Du kan tilgå bookbyen.dk via din smartphone.

Læs mere om booking af baner og lokaler i Københavns Kommune på www.BookByen.dk.

Ved booking af Store Fælled Multirum er der er adgang til service (tallerkener, bestik, gals og kopper) i Ørestad Skøjtehal. Anvender du stedets service vaskes dette op ved bookingens ophør.

Yderligere information om booking af lokaler

For yderligere spørgsmål vedrørende bookinger af multirummet gå til priser for booking af baner og lokaler eller kontakt lokalebooking-kulturs@kk.dk.